Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


minden személy ezen a bolygón Isten különböző sugarát hordozza. Képzeljétek el, hogy Isten az univerzumba kisugárzó hatalmas fény. A fény keresztülhatol egy prizmán és apró vibrációs területekre oszlik, amit színeknek hívtok. Mégis, ha a nagyobb képet szemlélitek mindannyian egyedi színek vagytok. Mindannyian Isten egyedi megnyilvánulását hordozzátok magatokban. Az egyediség az ajándékotok. Ha meg tudjátok találni ennek a megnyilvánulásnak bármekkora részét is egy másik emberben felvilágosítjátok és erővel ruházzátok fel őket. Amennyiben meg tudjátok ezt tenni a körülöttetek levő emberekkel képzeljétek csak el mi történik a saját életetekkel.

*

Amint erre rájöttök forduljatok meg és osszátok meg valaki mással is. Adjátok oda valakinek. Írjatok belőle könyvet, csináljatok belőle tanfolyamot vagy tegyétek bármi módon, ahogy csak szeretnétek, de engedjétek ki.

Osszátok meg másokkal, mert ez az az információ, ami nagyon fontos lesz a Föld bolygón.

Kép

most van itt a lehetőségetek, hogy magatokhoz vegyétek az igazi erőtöket. Hatalmazzátok fel magatokat azáltal, hogy a lehető legnagyobb mértékben vállaltok felelősséget az életetekért. Ez nem verseny és nem vagytok egy másik személy előtt vagy mögött, mert mindenkinek megvan a maga követendő útja. Nem lehet két szellem útját összehasonlítani a Föld bolygón, úgyhogy hagyjátok abba a próbálkozást és öleljétek magatokhoz azt, ami megelégedéssel tölt el. Mi okoz nektek örömet? Mitől csillan fel a szemetek amikor beszéltek róla? Mitől fakad dalra a lelketek? Mit csinálnátok, ha semmi más nem foglalkoztatna? Ha a világ minden pénze tiétek lenne és semmi mással nem kéne foglalkoznotok, mit csinálnátok?

itt az idő, hogy belekezdjetek bármi lehetséges módon…most. Induljatok el azokba az irányokba, hagyjátok a fényeteket ragyogni  és láthatóvá válni......

*

 amikor egy másik emberi lényt láttok próbáljátok megtalálni Istent a szemeiben, még ha csak a másodperc töredékére is.

próbáljátok megtalálni azt a szikrát, amitől felragyognak, hogy aztán ezt visszatükrözhessétek nekik.

ez a kulcsa a belső szépség megtalálásának.

ez lesz a leginkább erővel felruházó rész a Föld bolygón és a következő öt év nagyon kritikus lesz mindenben, amit tesztek.

a szép rész, hogy egy rendkívül gyönyörű úton jártok, úgyhogy élvezzétek az utat.Kép
 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.