Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Indigó és kristálygyerekek

2009.02.23

 

Az új médiumok

Kép

Legelőször a szemüket vesszük észre. Nagyok, áthatók, és életkoruk ellenére bölcsen csillognak. Hipnotikus módon babonáznak meg  bennünket, és mindeközben teljes mértékig belelátnak a lelkünkbe.

 

Kép

Boldogok, elbűvölők és megbocsátók. Ezek az új fénymunkások, akik nagyjából hétévesek, nem olyanok, mint az előző generáció gyermekei.

Útmutató a médiumi képességű gyermekek legújabb generációjához

A kristálygyerekek sok tekintetben tökéletesek, arra mutatnak előre, amerre az emberiség tart: pozitív irányba! Az idősebb gyermekeket – hozzávetőlegesen hét és huszonkilenc év körüliek – „indigógyermekeknek” nevezzük, akik néhány tekintetben osztoznak a kristálygyermekek tulajdonságaiban. Mindkét generáció rendkívül érzékeny és pszichikai képességekkel megáldott. Fontos életcéllal érkeztek a Földre. A fő különbség a temperamentumukban figyelhető meg.

Indigógyermekek

Az indigógyermekek harcos lelkűek, mivel kollektív céljuk az, hogy eltöröljék azokat a régi szemléletmódokat, amelyekből többé már nem lehet profitálni. Azért vannak itt a Földön, hogy megdöntsék azokat a kormányzati, oktatási és jogi rendszereket, amelyek nélkülöznek minden tisztességességet. Ahhoz, hogy ezt véghezvigyék, temperamentumosnak és elkötelezettnek kell lenniük. Azok a felnőttek, akik ellenállnak a változásoknak, és akik nagyra becsülik a fennálló rendet, félreérthetik az indigógyermekeket. Sokszor téves pszichiátriai diagnózist állítanak fel velük kapcsolatban, olyan címkékkel látják el őket, mint például: ADHD (hiperaktív gyermekek) vagy ADD (figyelemzavarral küszködő gyerekek). A sajnálatos ebben az, hogy amikor elkezdik őket kezelni, akkor elveszítik érzékenységüket, csodálatos spirituális képességeiket és harcos attitűdjüket. (Magával a témával Lee Carroll, Jan Tober és Doreen Virtue foglalkozik részletesen Indigógyerekek I.; II., illetve az Indigógyerekek nevelése című könyvében.)

Kép

 

Kristálygyerekek

Velük ellentétben a kristálygyerekek igen derűsek és kiegyensúlyozottak. Persze vannak időnkénti dühkitöréseik, de ezek a gyerekek igencsak megbocsátók és könnyen kezelhetők. A kristálygyerekek képviselik azt a generációt, amelynek tagjai az indigógyerekek úttöréséből profitálnak. Először is, az indigógyerekek egy „hosszú, éles kést hordoznak” magukkal, mellyel bármely integritást nélkülöző dolgot „lenyesnek”. Így a kristálygyerekek ezt a megtisztított nyomot követik majd egy biztonságosabb és egy sokkal biztosabb világba.

A kifejezéseket, mint pl. „indigó” és „kristály”, ez a két generáció azért kapta, mert ezek azok a kifejezések, amelyek a legpontosabban írják le az aurájuk színét és azok energiamintáját. Az indigógyerekek aurájában nagyon sok kék szín van. Ez a szín a homlokcsakra színe, mely a fej belsejében található, és a két szemöldök közötti energiacentrumnak felel meg. Ez a csakra felel a tisztánlátásért vagy azért a képességért, mely az energiát, a látomásokat vagy szellemeket érzékeli. Az indigógyerekek nagy része rendelkezik ezzel a képességgel.

A kristálygyerekek gyönyörű, sokszínű, átlátszó aurával rendelkeznek. Olyan pasztellszínben pompáznak, mint például egy kvarckristály prizmaeffektusa. Ez a generáció szintúgy vonzódik a kristályokhoz és a kövekhez. Innen kapták a nevüket. A kristálygyerekek jellemzői az alábbiak: általában 1995-ben vagy azután születtek, nagy szeműek, és átható a tekintetük, vonzó személyiséggel rendelkeznek, nagyon szenvedélyesek. Későn kezdenek el beszélni, nagyon muzikálisak, és hamarabb „énekelhetnek”, mint beszélnének, a beszédhez telepátiát és saját maguk által kialakított jelbeszédet alkalmaznak.

 

KépSokszor tévesen autizmussal vagy Asperger- szindrómával diagnosztizálják őket, kiegyensúlyozottak, édesek és kedvesek, megbocsátók a többiek iránt. Nagyon érzékenyek és empatikusak, nagyon szoros összeköttetésben állnak a természettel és az állatokkal, gyógyítóképességgel rendelkeznek, nagyon vonzódnak a kristályokhoz és kövekhez, gyakran beszélnek angyalokról, spirituális vezetőkről és előző életbeli emlékekről. Rendkívüli művészi adottságaik vannak, és kreatívak, a vegetáriánus ételeket és italokat kedvelik a megszokott ételekkel szemben, lehetnek vakmerő felfedezők és hegymászók, rendkívüli egyensúlyérzékkel megáldva. Összefoglalóan ők a harmadik évezred gyermekei!

 

Kép


„Amikor az indigó gyermekek a tévékészülék előtt ülnek, gyorstüzelő módon egyik adóról a másikra váltanak, azonnal tudva, vajon az adott program érdekli-e őket – egyetlen másodperc alatt „elkapják” a műsor lényegét. Ennek az azonnali ítélőképességnek az intuícióhoz van köze. A képesség, hogy gyorsan megragadják a helyzet lényegét – legyen szó akár egy új ismerősről, akár a tévéadó kiválasztásáról, akár az interneten való szörfölésről – az indigó gyermekek elméjének az intuícióval kapcsolatos magasabb rétegéből származik. Számos indigó gyerek az úgynevezett »holografikus módon« tanul.
Amikor valaki beszél hozzájuk, az indigó gyermekek »letapogatják« az adott személyt, és úgy fogják fel az információkat, akár egy éppen letöltődő számítógépes fájl tartalmát. Aztán pedig kénytelenek megvárni, míg az adott személy befejezi mondandóját arról az információról, amelyet ők egyébként már letöltöttek és feldolgoztak. Az indigó gyermekek elunják magukat, és nyughatatlanná válnak, amikor az iskolában a tanáraik olyan dolgokról tartanak előadásokat, melyeket ők már »letöltöttek« maguknak. Néha pedig egyszerűen csak tudják, hogy az adott témának semmi köze sincsen az Életfeladatukhoz vagy ahhoz, amilyen az élet akkor lesz itt a Földön, mire ők elérik a felnőtt kort… A gyermekek impulzivitása szintén kapcsolatban áll az intuícióval.

Az impulzivitás néha együtt jár azzal az érzéssel, hogy azonnal meg kell szereznünk egy bizonyos tárgyat. Ez a fajta reakció rendszerint egyfajta ürességérzetből ered, melyet az okoz, hogy az ember nincs tisztában az Életfeladataival, és kétségbeesetten próbál azonnal véget veti az egzisztenciális fájdalomnak.

A kis fénymunkások esetében hiperaktivitásuk és az impulzításuk abból fakad, hogy úgy érzik, sürgeti őket az idő, hogy hozzálássanak Életfeladatuk teljesítéséhez. Számos felnőtt fénymunkás számol be hasonló érzésekről, amelyek mintegy a zsigereikben érzett krónikus feszültségként jelentkeznek náluk.

Erős kényszer éreznek arra, hogy tegyenek valamit, amivel jobbá teszik a világot. E kényszer azon belső tudásukból származik, hogy a világnak szüksége van az Életfeladatukra – méghozzá most rögtön. Bár az kristálygyermekek még fiatalok, és testük apró, Életfeladataik mégis döntő fontossággal bírnak világunk sorsának alakulásában.

 

                

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.