Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2009 augusztus-9-9-9 Sürgős üzenet Gaia népének!

2010.01.27Kép Szeretettel és elismeréssel üdvözlöm a Föld összes Fénylényét! A Plejádi és Szíriuszi Fénytanács beszél most a 2009-es földi évben a 9-9-9 portálról, egy magasabb energiákat aktiváló napról és így a csodálatos kék-zöld bolygó nagy ünnepéről!

Figyeltük az energia szintek változásának kibontakozását az 1-1-1 portálon át, az erő 8-8-8 portálon keresztül és figyeljük a jövőt a 9-9-9-től a 12-12-12-ig, amely bevezető, a FÉNY KOR megszületésének tökéletes lehetősége a Gaián. Ezeket a numerikus szinkronicitásokat alkalmazzuk a naptáratokban, hogy ráirányítsuk figyelmeteket a dodekaéder háló aktiválására, amely lehetővé teszi a felemelkedéseteket.

A 9 nagyszerű atlantiszi Mester Kristály aktiválása, amelyről már szó esett, sarkalatos a bolygó energiáinak felemeléséhez. Hogy megértsétek, először figyeljétek meg minden élet forrását a bolygó testében és felszínén – a kristály vas magot, amely a Föld Istennő Gaia méhe.

Ebből a hatalmas és erőteljes kristályos magból árad szét az energia, amely életet lehel minden ásványba, kristályba, őselembe és a harmadik dimenzióbeli valóságotok fizikai manifesztációjába. Kapcsolatban vagy Vele, a kristály maggal a testedben áramló vér vas részecskéin keresztül, és szívverésed az Ő szívverésével ezen a rezonancián keresztül. Gaia neked énekli dalát a kristály magon keresztül, amely a bolygón élő és a testében lévő minden élet forrása.

Másodszor, kedveseim, figyeljétek a Fényenergia nagy hullámait, amely a bolygót beragyogja: a hatalmas Napotok napenergiáját, a csillagok sugárzását a különböző csillagrendszerekből, amelyek segítenek a felemelkedésben és magát a Nagy Központi Napot! Ezek a magasabb dimenzionális energiák együtt működnek a földi lényekkel az átalakulásban.

Az átalakulás legkönnyebben és legörömtelibben Mindkettővel való kapcsolódásotok és tudatosságotok által érhető el.

A 9 nagyszerű kristály alvó állapotban volt a Földi létben, várva azt az időt amikor az energiák ismét megfelelően magas szintűek a Földön, hogy újra aktiválódjanak és betöltsék az eredeti feladatukat a Fény multidimenzionális portáljaként. A Fények Tanácsa és a Felemelkedett Mesterek Gaia Fény Harcosaival dolgoznak együtt és a kristály maggal Atlantisz nagyszerű kristályainak újraaktiválásán, a TI újraaktiválásotokért.

Jelenleg a multidimenzionalitás állapota felé haladtok. A Csillag nemzetek felé történő megnyílás ennek egy jele, vagy nem? A vágyatok, hogy kapcsolatba lépjetek velünk és a valóságotok igazsága felé való megnyílás a biztosíték arra, hogy ráébredjetek a lehetőségetekre, mint multidimenzionális FényLények.

Fivérek és nővérek, hívunk titeket – gyermekek, hívunk titeket – gyengédségünk kifejezése mutatja szívbéli szeretetünket és tiszteletünket irántatok, Terra kedves emberei. Értsétek meg végre és mindörökre, hogy TI IS CSILLAG LÉNYEK VAGYTOK! A mi és más csillag fajok DNS-eivel vagytok kódolva. Úgy vagytok programozva, hogy Gaia Fénnyé való fejlődésének idejében ébredjetek fel, és ez most történik, amit a földi és magasabb dimenziókban lévő Fénylények támogatnak.

9-9-9-én a Smaragd Kristály felébred! Ahogyan a smaragd csakra a szívedben, ez az egyensúlyozó, a felébredés folyamatát szabályozó. A felébredése beindítja a harmadik és negyedik kristály felébredését a kilencből, és ez a példátlan erő áram elhozza az új Fénykort – amit Kristálykornak neveznek.

Arra kérünk, hogy gyűljetek össze drága gyermekek és ünnepeljétek ezt a napot! Egy törzs vagytok és most már emlékeztek erre. Itt az idő, hogy összegyűljetek az erőteljes időkben, hogy ünnepeljétek a napéjegyenlőségek és napfordulók jelentőségteljes idejét, és a 12 tripla dátumot, amely a 12 oldalú dodekaéder háló aktiválásának állomásait mutatja.

Meditáljatok együtt kedveseim, összhangban emeljétek fel energiáitokat, hogy az egész bolygón Fény portálokat hozzatok létre! Kapcsolódjatok össze az egyesített harmadik szem csakrán és szív csakrán keresztül Gaia hálóival, az új elektromágneses háló és a Krisztus Tudatosság Dodekaéder Hálóval. Kapcsolódjatok Gaia testében lévő kristály mezőkkel és küldjétek el szereteteteket a kristály magnak, amely az Ő szíve.

Ne engedjétek ezt a napot a Földi Gyermekek elismerése és ünneplése nélkül eltelni. Az idő most van, amikor ráébredtek az Isteni Tervre, és ezt veletek ünnepeljük!

                               Nagy szeretettel, búcsúzunk, Namaste.                         

Kép

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.