Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A mai gyermekek

2009.02.18

 

 Kép

 


A mai gyermekek teljesen különböznek minden más nemzedéktől,     mely eddig élt a világon. Olyan szükségleteik vannak melyeket a mai társadalom képtelen beteljesíteni és ahelyett, hogy elfogadnák ezt a dolgot, amint az előző nemzedékek esetében történt, ők lettek a kerékkötők, a változást szorgalmazók, kinek küldetése a Tudat Változás irányítása.

 

A nemek közti különbség eltünése

Ha a 14-25 év közötti fiúkra és lányokra néztek, mit láthattok?
Látjátok a nemek közötti különbséget? Nem nagyon! A fiúknak lehet hosszú vagy rövid hajuk és csípőjüket takaró trikókat viselhetnek, a lányok szintén. Volt egy időszak melyre az Indigó szülők emlékeznek, hogy a fiúk és lányok különböztek egymástól. A lányoknak rendezett hajuk volt, ruhát viseltek és ki voltak festve. Arra nevelték őket, hogy kisasszonyként viselkedjenek és legyenek lányok. Hát jó, ezek a napok elmúltak. És ez valójában egy jó dolog, hogy szabadon választhatják meg öltözéküket.
Ami azonban érdekes abban ahogyan az Indigó fiúk és lányok öltözködnek az, hogy a nemek közti különbség eltünik.
A lányok már nem kötelesek lányokként öltözni és szoknyát vagy ruhát viselni. Most azt viselhetnek amit akarnak. Amikor gyermek voltam, a lányoknak ruhát és szoknyát kellett hordaniuk az iskolában. Hideg téli napokon viselhettünk nadrágot a szoknya alatt és amikor beléptünk az iskolába azonnal le kellett tennünk azt. Mindig igazságtalannak tartottam, hogy a fiúk hordhatnak nadrágot és a lányok nem. Szerencsére ezek a nemek közti megkülönböztetések már nem léteznek, elvben azért mert ezek az Indigó gyermekek azt kivántak viselni amit akartak és szüleik kénytelenek voltak elfogadni azt. Az utóbbi tíz évben ez a laza magatartás az öltözék tekintetében belopakodott a kultúrába is. Számos mai cég szabályai leszögezik a kényelmes viseletet, mely ezelőtt néhány évvel elfogadhatatlan lett volna. De ma elfogadott és mindenhol gyakorolják.
Annak módja ahogyan a lányok és fiúk egymással viselkednek, inkább barátság mint emocionális részvétel. Főképp mivel az Indigók kevésbé érdekeltnek érzik magukat egy komoly kapcsolat megkötésére, mivel kevésbé érdeklődnek a látszatok, mint a társadalmi közösség iránt. Azonos ruházkodás által a fiúk és lányok kölcsönös elfogadását hozza létre, mely tipikusan jellemző az indigó személyiségre.  Számukra a fajok, nemek és kulturák mind egyformák. Ők testesítik meg annak tényét, hogy az Egység a Földre jött. Nagyon sokat tanulhatunk az Indigó gyermekektől és íme máris kezdtünk tanulni tőlük. A nemek közti laza magatartás, a választó vonal eltünése, segít nekünk másképp látni a dolgokat, jobban a belső lényre koncentrálva, mint a külső látszatokra.
Természetesen ez nem érvényes mindenkire, azonban a változás lassanként bekövetkezik, amint minden a helyére kerül, semmi nem maradhat úgy ahogy volt.
A Változás Energiája különböző módokon volt jelen de halad előre és láthatjuk eme fejlődés eredményeit magunk körül.

Kép

És ezért meg kell köszönjük az Indigó gyermekeknek,
hogy előre mozdulunk és globális kulturát alkothatunk mely valamennyiünket megtisztel és méltósággal
 kezel és valamennyien
Egynek vagyunk elismerve. 

 

 forrás:shaumbra

 

                

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.