Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Új Energiás Szeretet

2009.04.27

 

 

 

Kép 

  

SZERESD ÖNMAGAD, mert ez mindenek előtt a legfontosabb. Találd meg a belső fényed, mely ott ragyog benned, csak már el is felejtetted. Ne add át senkinek, mert nem azzal segíted az emberek életét, sem a sajátodét. 
Kép
 
Hogy mi a szeretet? A szeretet az, ha önmagad vagy, ha benned ragyog a fényed, a te saját fényed, és úgy használod, ahogy neked örömöt és boldogságot okoz. Régen azt hittük, úgy segíthetünk másokon, ha önmagunkból adunk, aztán észrevettük, hogy nem tudtunk úgy segíteni, ahogy szerettük volna,  nem okoz olyan örömöt, mert nem az az érzés jön vissza, amit esetleg elvártunk. De még ha azt a kedves viszonzást kapjuk is, egy idő után elfáradunk, kimerülünk a segítségnyújtásban, mind ez azért történik így, mert önmagunkból adunk, a fényünkből adunk másoknak.

 A szeretet nem ad, önmagáért létezik. A szeretet energia, melyben minden benne van, a fény és a fény nélküliség is. Minden benne van, mi magunk is, és a legfontosabb, mit működtetünk önmagunkban a szeretet nevében. Felejtsd el azokat a hitrendszereket, melyeket a tudatodban, és az elmédben oly régóta gyűjtögetsz, építgetsz, hosszú életek óta. Engedd el a múltat, engedd el az összes fájdalmat, félelmet, hitrendszert, régi mintát, melyet a szüleid, a tanáraid, tanítóid neked átadtak. Felejts el mindent, és csak létezz a jelenben, az itt és mostban, és használd mindenek előtt a szíved, a saját fényed, és az erőd. Meglátod majd, nem léteznek jó és rossz dolgok, csak mi érzékeljük ezt a Földön, az el nem fogadásunkkal, részeink megtagadásával, régi hitrendszerünkkel a tudatunkban.

Keresd meg a saját fényed, találd meg azt, aki valójában te vagy. Aztán, ha már megvan, nagyon figyelj rá, hogy megtartsd, és ne add át senkinek, ne adj magadból a szereteted nevében. Szeresd magad annyira, hogy megtartsd önmagad belő fényét, a te saját tered, mert ha önmagad maradsz, úgy segítesz másoknak is. Ha te önmagad vagy, más is önmaga tud lenni melletted, és ez valóban maga a csoda.

 

                

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.