Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üzenet a Szivárvány Gyermekektől

2009.02.19

 

 

Kép
Kedves ember testvéreink, elhozzuk nektek az Öröm és Erő üzenetét ebben a pillanatban, mivel mi most új energiát hozunk a Bolygóra. Ez a Szív ereje és amikor a Vénusz tranzitál Napotokkal, a férfi és női energiák fuzionálnak a Szivárvány fény színeiben és mi a Szivárvány Gyermekek elkezdjük sugározni erőnket a Közös Tudatba. 
Üzenetünk egyszerű - azonban azt kéri tőletek idősebb testvéreink, hogy változtassátok meg gyökereiben gondolkodás módotokat, érzés világotokat és életmódotokat. Azt szeretnénk ha tudatosítanátok, hogy mi Csillag gyermekek, hullámokban jöttünk bolygótokra 1970-től inkarnálódva. Azért jöttünk, hogy megmutassuk nektek hogyan módosítottátok az egyensúlyt és hogyan térhettek vissza ehhez, hogy bolygótok ismét egyensúlyba kerülhessen. 
Az Indigó Gyermekek megmutatták nektek a merev, romboló és rugalmatlan állapotot, melybe kerültetek. A Kristály Gyermekek megmutatták, mennyire zárkózottak, érzéketlenek lettetek és mi a Szivárvány Gyermekek, azért vagyunk itt, hogy megtanítsuk nektek, hogyan nyissátok meg igazán szíveteket, érezve az Univerzum Közepén dobogó Nagy Szív dobbanásait. Minden pulzálással, az Univerzum az Atya/Anya Isteni energiáival ragyog és valamennyien megkapjátok ezeket az Arany és Ezüst fénysugarakat. Ezek az energia hullámok kulcsot jelentenek szívetek megnyitására az igazságra és arra, hogy kik vagytok valójában.

 

Bőségben élni
Kép
Az emberek elfelejtették, hogyan kell bőségben élni. Ti olyan világot alkottatok, melyben a bőség túlzott anyag felhalmozást jelent. Szeretnénk ha megtudnátok, hogy nem ezt jelenti valójában. 
A bőség a Lélek és Lény egy állapota. Elégedettség, Béke és annak felismerése határozza meg, hogy mindenbol elég van nektek. Az Egyensúly, az Igazság egy belső állapota ez, mely külső egyensúlyként nyilvánul meg az anyagi világban. 
Soknak közületek elég javai vannak szükségleteik kielégítéséhez és mégis boldogtalanok vagytok, mivel érzitek, hogy még több mindenre lenne szükségetek. De, sokan közületek ebben a pillanatban annyira elzárkóztatok igazi természetetek elől, hogy valójában nem is tudjátok mik a vágyaitok. Azt képzelitek, hogy kívánságaitok anyagi megnyilvánulásban teljesednek ki és néha így is van ez. De, a kívánság a Lélek mozgalma az ön felfedezésre, önmagatok megismerésére, az Isteni Erő kiterjedéseként. Nagyon kevés kapcsolata van ennek az anyagi javak és pénz birtoklásával. A Vágy, egy Nyitott Szívre alapozó szellemi kaland. 
Arra bíztattak titeket, hogy szabaduljatok meg a túlzott anyag fogyasztás szükségleteitől, és tanuljatok meg az az egyszerűség életművészetét. És egyúttal tanuljátok meg elosztani erőtartalékaitokat. Mivel, igazából nem pénzről hanem erőforrásokról van szó.  És a bolygó egy olyan rendszer melyben az erőtartalékokat ki kell egyensúlyozni és egyenlő mértékben kell elosztani, minden itt élő számára a Teremtő Szándékának megfelelően.  Ez az Egyetemes Törvény: egy bolygó csak annyi lakóst engedélyez, amennyit képes eltartani. Bolygótok képes minden embert eltartani, azonban ti magatok szegénységet és betegségeket alkottatok, mivel nem tudtok gazdálkodni erőforrásaitokkal.  Bezártátok szíveteket és rezonáltatok a félelemmel. És a félelem mohóságot és haragot szül. Ezáltal ezen a bolygón néhány ember nagy vagyonnal rendelkezik, amit képtelenek kihasználni és sokan mély szegénységben és kétségbeesésben élnek. Eljött az idő, hogy FELÉBREDJETEK megnyissátok szíveteket! Senki nem kell szegénységben éljen, ismételjük: a bolygó eltart minden életet, mely inkarnálódását engedélyezi.
Mi, Szivárvány Gyermekek, újból elhozzuk az egyensúly energiáját. Veletek együtt kiegyenysúlyozzuk a földet, az óceánokat és az egeket, valamint az emberek szívét, ismét bőséget teremtve.
 
Szegénység vagy Egyszerűség

Kép


Tudjuk, hogy sokan azt mondják közületek, hogy az Univerzum végtelen és valamennyien a bőség és kényelem tapasztalatát kellene megéljétek, ami anyagi tulajdont hordoz. De ez a dolog nem szükséges ilymódon. Minden előttetek a földön élő bölcs civilizáció megértette az erőfeszítés nélküliség szükségességét, ami minél kevesebb kár okozást és egyenlő anyagi elosztást jelent minden élőlény számára. Ők megértették, hogy míg az Univerzum végtelen az energia tekintetében, addig a bolygók véges anyagi rendszerek. Azonban ezek megújuló rendszerek és ha jól adminisztrálják, gondozzák  őket, továbbra is eltartják a rajtuk élőket.  
Egyszerűen élni nem szegénységet jelent. Egyszerűen annak tudata, hogy döntéseitek, élet és cselekvési módotok nem személyes jellegű, hanem érinti a környezetetekben élőket is. Ha ti vakon fogyasztotok és halmoztok, megzavarjátok az egyensúlyt azzal, hogy többet vesztek el mint amennyire szükségetek van. Másoknak a szükségesnél kevesebb fog jutni, mivel egy bolygó szintű elemi törvényt megsértettek. És ha másoknak kevés van, nektek még kevesebb fog lenni bizonyos módon talán érzelmileg vagy spirituálisan. Ilymódon hoz létre boldogtalanságot a kiegynesúlyozatlanság mindazoknak akik ezt megtapasztalják, mivel valamennyien a bolygó rendszer részei.
Arra biztatunk titeket, hogy kezdjetek bolygó állampolgárként gondolni magatokra - nemcsak egy bizonyos ország polgáraiként. Talán ebben a pillanatban biztonságban érzitek magatokat, de soha nem lesz valóban így addig amíg a bolygó minden lakója nem tudja ezt elmondani. Gondoljatok a születésetek előtt vállalt küldetésetekre, hogy gondoskodtok a bolygóról és helyesen adminisztráljátok! Gondolkodjatok bolygó méretekben nemcsak saját egyéni javatokra. Csupán a bolygó javának tudatában lehettek biztosak egyéni jólétetek biztosításában. Mivel a kettő összetartozik az Egység részeiként, melyben minden dolgok léteznek.

 

 

Az Együttérzés, Szépség és Szeretet Egyszerű Útja

Kép


A Szivárvány Gyermekek eljöttek, hogy megtanítsanak titeket, hogyan járjatok ezen az úton. Tanuljátok meg értékelni és szeretni magatokat! Éljetek úgy mintha nagyon értékesek volnátok! Becsüljétek meg magatokat és jó táplálékkal, gyakorlatokkal, relaxációs és szeretet pillanatokkal táplálkozzatok. És amikor meg fogjátok látni ezt a sugárzó értéket önmagtokban, tanuljátok meg másokban is észrevenni! Mindenki a Nagy Egyetemes Szív energiáját fejezi ki.
Amikor másokat értékelni fogsz, magatokénak fogjátok érezni fogjátok szükségleteiket és érzelmeiteket, mivel valóban azok is. Ők a bolygó belsejében lüktető Egyetlen Szív kifejeződései. És Ez ti vagytok, kedves ember testvérek! Amikor érzitek mások szükségleteit, osztjátok meg velük amitek van. Ez a dolog lehet anyagi, de lehet energia is, tudati időtök és szeretetetek áldása, hogy ne járuljatok hozzá többé ostoba módon a bolygón lévő szenvedéshez, félelemhez vagy mohósághoz.  Ez egy Tudat - annak tudata, hogy nem vagytok szétvált egyének hanem az isteni lényeg társ-létezés kifejezői. Egyszerűen naponta meditáljatok a hálán, békén, örömön és hogy szükségleteitek ki vannak elégítve. 
Legyetek hálásak és kérjétek ennek kiterjedését minden emberre a bolygón! Ezután éljetek a legnagyobb harmóniában igényeitekkel. És amikor ebben a harmónikus tudatállapotban éltek, az egyszerű szépség, egység és szeretet útján jártok!
Az Új Föld Itt és Most van!
Mi vagyunk a Szivárvány Gyermekek.

 

 

                

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.