Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kryon-2009. március 21.

2009.04.21


ÉLŐ KRYON CSATORNÁZÁS"A nagy váltás időzítése"

Madrid, Spanyolország

Kép Hogy segítsünk az olvasónak, ezt az üzenetet újraközvetítettük (Lee és Kryon) és kibővítettük, hogy még világosabb megértést biztosítson. Gyakran az élő közvetítés alkalmával olyan energiák vannak jelen, amelyek hordoznak egyfajta kommunikációt, amit a nyomtatott anyag nem. Ráadásul ez a közvetítés szimultán spanyolul is történt, így sok rövid mondatot, mely az élő fordítás miatt keletkezett, megváltoztattunk az olvashatóság érdekében. Élvezzétek hát ezt a feljavított üzenetet, amely Madrid-ban, Spanyolországban hangzott el, 2009 márciusában.

Üdvözletem kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól. Vannak, akik idejöttek és úgy gondolják, hogy valami szokatlant, valami speciálisat fognak látni. Nem fogják fel, hogy amit valójában látnak, az önmaguk. Mert ha megnyitjátok a szíveteket erre az üzenetre, akkor elkezditek a családot látni. Talán elkezdetek egy picit többet érteni a folyamatból? Talán azt érzitek, hogy egyedül vagytok, sosem fogva fel, hogy a Szellem ismeri a neveteket? A Szellem idevár titeket. Néhány ember nagyon szokatlan módon közeledik Istenhez. Azt hiszik, hogy ők különállóak és egyedülállóak. Talán olyan helyre jönnek, mint ez itt, és ez az, ahol szólítják Istent, mert hirtelen felismerik, hogy ezt megtehetik. Most, ennek az ülésszaknak a során, amíg az ajtó nyitva áll, vannak, akik azt fogják mondani: „Az ajtó nyitva áll. Most imádkozhatok. Kryon, hallgass rám, kérlek.” Ők nem tudják – ők nem tudják, hogy az ajtó mindig nyitva áll!

Ez nem az a hely, ahova eljöttök és valami speciálisra készítitek fel önmagatokat. Helyette, ez egy olyan hely, ahol mi tudjuk, hogy ti kik vagytok. [Ez az élőben résztvevőkre vonatkozik]. Az itteni speciális energia az a „mi vagyunk veletek”. Elgondolkodtatok valaha is, hogy kik jött kihez? Egy pillanatra is gondoltatok arra, hogy egy család vár rátok, hogy észrevegyétek őket? Van egy hírem a számotokra: egy hír, mely általánossá vált Kryon számára és számotokra az elmúlt 20 évben. Sosem vagytok egyedül. Sohasem! Ez más gondolatminta, mint amit nektek tanítottak, ugye? Egy kíséret van itt, és itt volt egész nap. Itt van, amióta reggel leültetek. Tudtátok ezt érezni? Ezt nem én hoztam, tudtátok? Ti tettétek, mindegyikőtök. Előrelátással, ezt ti hoztátok. Abban az örömben, amit vártatok és a nevetésben, ami esetleg itt lesz, ti hoztátok. Az élet és a zene megünneplésében, ezt ti hoztátok.

Tudtad, hogy az angyali energia válaszol az örömre? Tudtad, hogy Isten nem azért hozott erre a bolygóra, hogy szenvedj? Helyette ott a várakozás arra a varázslatos pillanatra, amikor elérkezel annak felismeréséhez, realizálásához, hogy miért is vagy itt. A terv egy része vagy, tudod? Isten egy része vagy, tudod? Tudtad, hogy örökkévaló vagy? Nem csak egy Emberi Lény vagy. Az Univerzum egy darabja vagy. És amikor végeztetek az emberlét ezen részével, akkor mentek a következőre és a következőre és a következőre. Te és én néztük, ahogy ez a bolygó épül. Nehéz ezt elhinned, öreg lélek, de nézted, ahogy a föld formálódik, és valamilyen szinten tudtad, hogy itt leszel – talán éppen ma, talán éppen itt ülve.

A TANÍTÁS ELKEZDŐDIK

Valamit át fogok adni nektek ma este. Egy akadémiai listát fogok átadni, de ez egy speciális dolog lesz. Szeretném felvázolni ma este a számotokra a nagy váltás időzítésének az energiáit. Teljes szeretetben fedem fel ezt számotokra, mint ami a folyamatban levő váltás rendszerének része.

Talán azt gondoltátok, hogy nem volt szervezettség ebben a váltásban? Mindig is van egy terv, egy terv, amit ti hoztatok létre és indítottatok el. Ez nem egy lineáris terv, mint amiket magatok számára szoktatok készíteni, hanem egy kvantum terv, mely egy lineáris felületen valósul meg. Ez lehetővé teszi, hogy jobban megértsétek, de az igazság az, hogy ezt teljesen, vagy részeiben egyszerre meg lehetne valósítani. Így ma este ennek a lineáris változatát adjuk át, hogy jobban megérthessétek, mi történt, is mi is történik.

Húsz évvel ezelőtt, elkezdtem felsorolni azokat a dolgokat, melyek ebben a váltásban várhatóak. Nem lehetnek elvárásaitok terv nélkül, és ez a terv dinamikus. Ezt azt jelenti, hogy képes együtt mozogni az energiátok linearitásával. Ez egy olyan terv, melyben van valamennyi kvantumosság – ez azt jelenti, hogy a terv egy része és egy darabja mindig is történik és a lista változtathatja a sorrendjét. Nehéz ezt megmagyarázni,de van egy energia terv, és a terv teljességét hívják A nagy váltásnak. Ezt hallottátok másoktól is, és éppenséggel még azelőtt elkezdődött, hogy Kryon 1989-ben a földre jött. De ne tévedjetek, ez az oka annak, hogy én itt vagyok.

Át fogom adni a váltás három szakaszát. A három: (1) mi az, ami már megvalósult, (2) mi az, amit éppen tesztek, és (3) mi áll előttetek. Amíg ezt átadom, azt akarom, hogy váljatok izgatottá, mert ebből már annyi minden megtörtént! Ez megadja ennek az üzenetnek a hitelességét, mert láthatjátok, hogy amit mondtam nektek, meg fog történni, és láthatjátok, hogy meg is történt. Aztán láthatjátok, hogy amit mondok, azok a lehetőségek, és végül mindebben megnyugodhattok, és izgalomba jöhettek a jövő iránt.

Sokan azt érzik, hogy ezek a dolgok mind véletlenszerűek, és a káosz szabadonfutó kerekének módjára történnek a világban mostanában. Néhányatok megnézi a híreket és megremegnek a kezeitek. „Bajban vagyunk,” mondjátok. Egyébként ha alaposan megnézitek Kryon munkáit, látni fogjátok, hogy mondtuk, hogy mi fog történni és ez történt. Ez a váltás nem Isten egy terve. Ez a terv a sajátotok, és valami, aminek részei vagytok. Tehát tételekre fogom bontani számotokra. Nyugodjatok meg, hogy éppenséggel egy olyasminek a közepén vagytok, ami meg fogja változtatni az emberiség jövőjét. Ennek vagy célja, tudjátok?

Olyan sok ember van, akik listákat akarnak, és ez egyike a kevés alkalmaknak, amikor én is átadok egyet! Ideje, hogy ezt az információt a maga teljességében halljátok. Korábban már két alkalommal át lett adva csatornázás során. Ez új a társam számára [Lee Carroll, aki a közvetítést végzi – a ford.], annyiban, hogy az információ komplexitása olyan hatalmas, hogy háromszor is dolgoznia kell vele, hogy teljes lehessen. Az első alkalommal azt mondtam a társamnak, hogy ne rögzítse. Mondtam neki, hogy tudni fogja, hogy mikor rögzítse, mert korábban jeleztem számára, hogy akkor tudja majd felvenni, amikor egy olyan országban lesz, mely nem az ő nyelvét használja. Egyébként ezt ő úgy értelmezte, mint „nem a saját országa”, és amikor Ausztrália kontinensen tartózkodott, ez a csatornázott információ újból átadásra került, de még mindig nem volt teljes. Így a finom felvevőkészüléke megállt a csatornázás idejére, de rögzített minden mást előtte és utána is [Kryon kacsint]. Néhányan ezt szinkronicitásnak hívják. Néhányan véletlen egybeesésnek. Ő ezt egy ajándéknak hívja, mert segíti a munkáját olyan irányba kormányozni, mely meghaladja a várakozásait. Most itt Spanyolországban azt kértük, hogy rögzítse, és ez a forrása ennek az átiratnak.

Nem fogok minden egyes pontnál megállni és megmagyarázni, mert sokan már nagyon sok részletet ismertek, megy az elmúlt évek során sokszor el lettek magyarázva. Viszont átadom a hangsúlyos részeket.

Három fázisa van a váltásnak. Három az egyik leghatalmasabb szám. Spirituálisan használja a legtöbb hitrendszer a bolygótokon. „A katalizátor” energiáját jelképezi. A katalizátort úgy definiáljuk, mint egy energia, mely elősegíti más dolgok változását maga körül, anélkül, hogy saját magára hatással lenne. Az energia, melyre nincs hatással, az Isten szeretete, változatlan formában. A dolgok körülötte, amelyek változnak, az Emberi tudatosság, és a váltásban levő Föld.

ELSŐ FÁZIS

A Nagy Váltás 1987-ben kezdődött a Harmonikus Konvergenciával. Ennek a váltásnak az első része 1999-ben fejeződött be. Fontos, hogy megértsétek, hogy a váltásnak ez az első része magába foglalta a galaktikus együttállást. Mert az igazi galaktikus együttállási energia a váltás első részében kezdődött. Ahogy a társam jelezte, ez a csillagászati együttállás nem 2012-ben jön el. Már itt van. Ez nem ezoterikus információ, hanem olyasmi, amit a csillagászaitok ellenőrizni fognak a teleszkópjaikkal és számítógépeikkel. Az ősök megtették, ami tőlük telt, és ez egy jó becslés volt. De a 2012-es dátum a galaktikus együttállásra pontatlan.

Vannak olyan a székekben ülők között, akik tudják, hogy ez mit jelent. Ez az elmúlt 20 év emlékezetes volt számotokra, ugye? Nézzétek meg, mi történt, és a felébredést és a változásokat, amik bekövetkeztek... mind bármiféle jövendölés nélkül, mely ezeket előre jelezte volna. Azok, akik ma ezt a fokozatot járják, nem érdeklődnek a 20 évvel ezelőtti spirituális dolgok iránt. Ó, lehet, hogy ők keresők, de nekik nincs magjuk, nincs központjuk, nincs céljuk. Ebbe beleértendő az is, aki előttetek csatornázik [Lee Carroll], és azok, akik előttem csatornáztak erről a szakaszról [Geoff Hoppe – Tóbiás]. Húsz évvel ezelőtt, ők el voltak választva, és egymás számára ismeretlenek voltak, mindenféle spirituális szándék híján. Fogalmuk sem volt, ki is Kryon vagy Tóbiás. Egyáltalán semmi. Az életük, mint a karrierépítő embereké és egy olyan életkorban voltak, amikor egy más szenvedély elkezdése nem olyasmi volt, amit tennének. De megtették, és ez egybeesett a Nagy Váltással.

Emlékezzetek rá, hogy nincs olyan, mint eleve elrendeltetett jóslat. Isten nem tudja megmondani, hogy mi fog történni, mert ezen a bolygón az emberek a gazdák. „Ha ez a helyzet, Kryon, hogyan tudsz egy tervről mesélni?” Azért, mert ezek a dolgok, amikről beszélek, az előttünk álló potenciálok, melyeket az emberiség tudatossága generál. Tehát, amit számotokra átadok, az olyasmi, amit a potenciálok tudatosságából olvasunk ki. Ezek nem előrejelzések, hanem potenciális energiák, arról, hogy mit akartok véghezvinni, annak a tudatossági energiának az alapján, amivel ma rendelkeztek. Sok minden történt ebben a 20 évben, és ez része a váltásnak. Itt volt a terv 1987-től 1999-ig – mondtuk, hogy következők történhetnek:

Emlékezzetek rá, hogy amiről most beszélek, az történelem. De amikor ezt átadtam nektek 1989-ben, ez a ti jövőtök volt. Az első teendő volt a mágneses rács mozdítása. Ez az, amiért ide jöttem. A rács csoport 1989-ben érkezett és 2002-ben ment el, és a rács olyan okok miatt lett mozdítva, melyeket átadtam és részleteztem 20 éven át. Azért volt, hogy felépítse egy változás egy mátrixát a DNS-etekben. Ez az, ami ténylegesen történt, mert a rács mágneses mezője nagymértékben mozgott ezalatt az idő alatt, és metszette a DNS elemeiteknek a mágneses mezőjét. Ez az átfedés információt, energiát, egy új kvantumizálást közvetített a DNS-etek felé, ami kvantumosan mindig is fel volt készülve erre.

A második tétele ennek az első fázisnak az Armageddon energiájának a kioltása volt. Nos, azok számára, akik azt gondolják, hogy semmi sem történt, egy nagy dolog történt: Ez a bolygó abban az időben egy másik energiába mozdult. A legnagyobb politikai rendszerek egyike dőlt le, és nem tért vissza, ami Szovjetunióként ismert. Újból elmondjuk, hogy nincs olyan Nostradamus-négysoros, mely megjósolta volna ezt, és ez kellene, hogy mondjon számotokra valamit. Ez nagyban megváltoztatta a jövőt, és mégis egy próféta sem említette. Valami történt, mely nem volt szinkronban mindazzal, amit nektek mondtak. Ez az egy esemény megváltoztatta a a jövőjét egy potenciális háborúnak, amit sosem fog megtörténni. Az Armageddon felvonás egyszerűen nem történt meg. Nézzétek vissza a jóslataitokat, de ezek világosan azt mondják, hogy meg fog történni.

Elkezdtétek a felépítését annak, amit mi a Kristályrácsnak hívunk. Ez egy interdimenzionális valós-idejű rács változás lett a bolygó számára. Ezt már korábban elmagyaráztuk, így nem ez a megfelelő ideje felsorolni, hogy ez mit is jelent. De ez az ezoterikus kvantum rács lehetővé teszi a tudatosság váltást, ami ma történik, hogy a föld számára valós időben alkalmazható lehessen. A régi rendszer szerint meg kell halnod és el kell menned a Teremtés Barlangjába, mielőtt bármi történhetne a Kristállyal. Most pedig megteszitek ezt, miközben itt vagytok, kvantum szinten.

Az egyik legnagyobb és legmélyrehatóbb ezoterikus energia a karma. Az ősök ismerték és beszéltek róla és tanították. A buddhisták ismerték, a hinduk ismerték. A rendszer működött és még ma is a helyén van. De nincs szükségetek rá ebben az új energiában, és mondtuk 20 évvel ezelőtt, hogy kiolthatjátok az összes karmát, amivel lejöttetek. Hallottátok? Ez egy régi tanítás Kryon-tól, de néhányatoknak újra kell ezt hallania. Nincs olyan terv számotokra, hogy gyertek be és szenvedjetek. Semmi. Újra megkérdezem: hallottátok? Mert néhányatok még mindig bele van süllyedve ebbe a mocsárba, ahol azt hiszitek, hogy a titeket körülvevő dráma valami olyasmi, amiért idejöttetek, hogy megtapasztaljátok. Nem! Azért jöttetek ide, hogy kioltsátok ezt, és egy új energia Világítótornyai legyetek!

A Nagy Váltás része a felébredésnek, ami kioltja ezt a karmikus jellemzőt. Mondtam ezt az első Kryon könyvben, hogy teljesen kimozdulhattok ebből a karmikus energiából. „Akkor miért jöttünk?” Újból, azért jöttetek, hogy megváltoztassátok ezt a bolygót, és ezt tettétek! Azért jöttetek, hogy fényt sugározzatok, és ezt tettétek! Azért állok meg ennél a jellemzőnél, mert fontos, hogy újra halljátok. Nincs bélyeg rajtatok, mely azt mondja, hogy ezt vagy azt meg kell valósítanotok. Még azt is mondtuk nektek, hogy volt egy asztrológia váltás, ami megtörtént. Kellett, hogy legyen, mert közületek azok, akik azt gondolták volna, hogy az asztrológiai ciklusok statikusak és örökkévalók, elfelejtik, hogy egyáltalán mi hozza létre a rendszert.

Az asztrológia a legősibb tudomány a bolygón, amit a mágnesesség és a gravitáció hajt meg – mert ezek azok a dolgok, melyek mozgatják a bolygók helyzeteit a nap körül és energiát adnak egy mágneses és gravitációs rendszernek, ami aztán a nap [a naprendszer gravitációs fix pontja] helioszféráján keresztül eljut személyesen hozzátok. Ez ekkor átfedésbe kerül a föld mágneses rácsával, ami aztán átfedésbe kerül a DNS-etek mágneses jellemzőivel. Tehát amikor egyet is megváltoztattok ezek közül a jellemzők közül, hirtelen az asztrológiai rendszer számításai és összetevői ezzel együtt váltanak.

Amikor elmozdítottátok a bolygó mágneses rácsát az első fázisban, az emberiség asztrológiai térképei szintén egy picit elmozdultak. Összesen három fok szétosztása történt a térképen. Ez nem a térkép három-fokos eltolása, hanem inkább azt jelenti, hogy a házak átalakították magukat, összesen három fokkal... fél fok az egyik házban talán, fél fok a másikban, és a másikban. Néhányuk nagyobbak kapott, néhányuk kisebbet. Tehát ha most egy asztrológus vagy és többet akarsz tudni, lesz egy kis házi feladatotok. Dolgozzatok az átfedésekkel, hagy lássátok, hogy most mi is történik az életekben, szemben azzal, amit a régi elemzések mondanak, hogy történniük kellene. Ez megoldja a problémát idővel és munkával, így éppenséggel valós időben láthatjátok, mik az energiák, ahhoz képest, amiknek lenniük kellene. Az eredmény át kell, hogy alakítsa a házakat. Szenteljetek speciális figyelmet a Jupiternek, és azoknak a házaknak, melyekre hatással van. Ez egyike a az új energia nagy játékosainak.

Az utolsó az első fázisban: Időjárás változás. Beszéltünk erről 20 évvel ezelőtt. Azt mondtuk, hogy lesznek helyek a földön, ahol termelni szoktak, ahol a továbbiaknak nem fognak. Mondtuk, hogy néhány területet, amit sosem műveltek, most fognak. Ez mit mond számotokra, mi történik? Ez egy hatalmas változás a bolygó vízciklusában és ez megkezdődött. „Kryon, miért változik az időjárás? Ez milyen spirituális aspektus?” Nem ismeritek el magatokat azért a hatalmas energiáért, mellyel mint emberiség rendelkeztek. Merthogy felgyorsítottátok a bolygó rezgését még annál is jobban, mint ahogy a maják mondták, hogy fogjátok. A geológiai magig, az idő gyorsabban telik. De számotokra ez relatív és ugyanaz marad. Meg kell kérdeznem, közületek hányan érzik úgy intuitívan, hogy az idő felgyorsul? Tudjátok, hogy így van, és a föld érzi ezt. Most olyan időjárást tapasztaltok, mely nem történt volna meg száz évig, vagy még később, és a föld örökös órája felgyorsult. Már kifejtettük ezt korábban, és hogy ezt mit jelent. Beszéltünk arról a kifejezésről, amit erre helyeztetek (globális felmelegedés), és hogy ez éppenséggel hogyan történik, nem tudva, hogy ez előfutára egy lehűlési ciklusnak. Ezek az első fázis jellemzői.

MÁSODIK FÁZIS

A második fázis 2000-től 2012-ig tart. Az első fázis az energetikai ágy megalkotása ahhoz, hogy létre lehessen hozni azt, amit a második és harmadik fázis hajthat végre. A második fázis, amiben most vagytok. Szeretnétek tudni, mit is tesztek? [Kryon mosolyog] Az első a legnehezebb. Ezt meg kell értenetek. Társam, most lassan, mert ez nehéz [Kryon Lee-hez beszél].

Ha van egy olyan Emberi tudatosság, mely több mint ezer éven keresztül elvár valamit, akkor van ott egy olyan energia, ami az aktuális bolygón felépül. Ez nem csak egy tudatos elvárás, hanem bevonja Gaiá-t is. A tudatosság létrehozhatja a valóságot, és egészen 1987-ig egy masszív Föld váltás vártatok mostanra. Megnéztétek a maják munkáit, és nem az ő felismerésüket láttátok, hanem a félreértelmezett horrort, amiről azt gondoltátok, hogy ők hagyták rátok. Láttátok a világ végét, és ez a várakozás úgy fekszik a bolygón, mint egy takaró. Volt sok végzet jövendölés a 2000-es év környékén, és az elvárás egy energiája, amin még Gaia is osztozott. Az első dolog, amit tesztek ebben a fázisban, hogy kioltjátok a Föld váltást. A próféták még mindig azt fogják mondani, hogy váltani fog! Sok tudós azt fogja nektek mondani, hogy váltani fog. Az ezer év összes régi programozása azt fogja mondani, hogy váltani fog. De én azt mondom nektek: a koncentrált fénye egy csoportnak, mely olyan kicsi, mint ez a hallgatóság, meg fogja akadályozni, hogy váltson! Mert még ennyi fény is ennek a potenciálinak a sötétségében váltani fogja ezt a végzet potenciált. Ez az első pont... és egyébként, ezt ti teszitek. Mi történt 2000-ben? Gondolkodjatok. Semmi. Most a végzetesek a fókuszaikat átállították 2012-re, és újból félhettek, ha úgy kívánjátok... vagy megváltoztathatjátok.

A következő: újraírása, annak, amit arról a szóról gondoltok, hogy szerződés. Ez nagyon ezoterikus, mert ez arra a gondolkodásra vonatkozik, hogy Emberi Lények lejönnek valamivel, amiről úgy gondolják, hogy egy spirituális szerződés. Legtöbbször ez a karmából származik, de gyakran ez olyasmi is a DNS-ben, mely kiabál hozzátok, hogy miért is vagytok itt. Hadd írjam át a szerződés fogalmát itt és most. Ennek az új energiának a számára teszem ezt, és a kérdések és válaszok módszerét fogom használni:

„Kryon, van egy szerződésünk, hogy valamit tegyünk?” Igen. „Egy életre szól?” Így volt, egy régi energiában, de most már nem. „Nos, most mennyi ideig tart?” Egy napig! Egy óráig! Minden egyes napon vagy pillanatban átírhatjátok. Minden egyes nap vagy aláírjátok, vagy nem. Lejár éjszakára és amikor reggel felkeltek, megváltoztatjátok, ha akarjátok. Értitek, amit mondok? Egyikőtök sem azért jött, hogy valamit tegyen ebben az új energiában, kivéve egy dolgot: Hogy létezzen Isten szeretetében ezen a bolygón, és hogy arra helyre kormányozza magát, ahol a legtöbb fényt sugározhatja a többiek számára. Ez minden.

Régebbi energiák lineáris határokat helyeznek a spirituális gondolkodásotokra. Jöttök és mentek, felmásztok ezen vagy azon a létrán, és ezt vagy azt végrehajtjátok Isten számára. Ez egy osztályokra bontott rendszer, mely egy régi energiás spirituális történelem vastag átfedésével együtt jött. A Nagy Váltás része a DNS kvantumizálásának. Ez lehetővé teszi a szándék aktuális spirituális váltását miközben itt vagytok. Ez zavart okoz sokakban, akik arra ébrednek, hogy álmaik darabokra hullottak, csak azt érezve, hogy kudarcot vallottak. Helyette új horizontok felé készülnek fel, talán olyanokra, amik a múltban csak a haláluk és újjászületés során voltak végrehajthatók. De most előremozognak új bölcsességgel és szándékkal, egy fényt sugározva, mely oly módon segíti a bolygót, amit talán sohasem fognak felismerni.

Tehát ha azért jöttél, hogy megírd azt a könyvet, vagy azzá a gyógyítóvá váljál, ne sírj azon a tényen, hogy ezek a dolgok nem történnek meg. Talán a mesterléted aktiválódott és helyette fényt fogsz helyezni mindenhova, ahol jársz. A könyv és gyógyító munka... ez sokkal kevesebb, mint az a ragyogás, amit most hordozol. Gondolkodj el erről. Ez dinamikus, ami sosem lesz megtalálható a statikus vallási alapelvekben, amíg az alapelvek meg nem változnak, és ez megtörténhet!

Aztán itt a DNS-etekben történő váltás témája. Ezt már öt éve tanítjuk. Nem fogom újból tételesen felsorolni, mert ez része egy folyamatban levő tanítási sorozatnak. Egy héttel ezelőtt elkezdtük azoknak az aktuális rétegeknek az azonosítását, melyekkel ebben a fázisban dolgoztok. Ezek kvantum rétegek; ezek interdimenzionális rétegek. Ez olyan bonyolult tanítás, mivel ez minden lineáris gondolkodást nyársra tűz. Ez sosem történt meg ezen a bolygón. Ez elkezd váltani és megváltoztatja a mentális gondolkodásotok magját magát, mindezt az élet feljavításáért.

Ez a második fázis, ahol elkezditek a DNS kvantum energiáit mozgatni. Ez az a fázis, ahol elkezdtek azzal a kvantumossággal dolgozni, mellyel mint Emberi Lény rendelkeztek, és mindig is rendelkeztetek, de alvó állapotban volt. Ez talán semmit sem jelent számotokra. Ez a legerősebb, legcsodálatosabb ajándéka ennek a fázisnak, és erről már oly sokszor beszéltem. Tehát nem fogom itt újból részletezni, de el fogom mondani, hogy ez megadja számotokra a lehetőséget, hogy az Akasha Krónikát kiaknázzátok. Ez az jelenti, hogy egy Ember éppenséggel bemehet és felcsíphet olyan jellemzőket, melyekre szüksége van, hogy feljavítsa az aktuális életét. Ezek olyan jellemzők, melyek a tieid, és elmúlt élet tapasztalata során tanultad meg. Visszahozhatod őket és újból felhasználhatod. Ez a gyógyulás és a manifesztáció teljesen új gondolatmintáját adja! Öreg lélek, érezd a létidőket, amiket megéltél. Ha lenne egy energia raktárad és ezeket konténerekbe tehetnéd, akkor mindannyian konténerek százait birtokolnátok. De a három-dimenziós gondolatmintáitokban ezeket a kamrába teszitek és elmúlt életeknek hívjátok. Aztán bezárjátok a kamrát, mintha sosem tudnátok újból odajutni. Ezt azért teszitek, mert 3D-ben a múlt nem áll rendelkezésre. De kvantum állapotban igen! Ez a DNS kvantumizálása. Már mondtuk egyszer, hogy a mai felébredés meg tudja változtatni a múltat. Most már kezditek érteni, hogy hogyan? A tudatosságotokban ami a múlt, az tehát elment. De egy kvantum állapotban minden, amit tapasztaltatok, még mindig itt van. Tehát, ahogy a DNS egyre kvantumosabbá válik, fel fog jönni minden ezek közül a jellemzők közöl a múlt életeitekből, hogy használjátok.

Hadd legyünk személyesek, mielőtt folytatjuk: csak egy tétel, mielőtt továbbmegyünk. Hadd adjak még egy gondolatmintát a gyógyuláshoz: mondjuk, hogy van itt valami, mely keresztülárad a testeden, amit meg szeretnél szüntetni. Talán nem gondolod, hogy tudom, hogy ki van itt, ugye? Elég világosan beszélek hozzád, vagy nem, kedvesem?

[Kryon szünetet tart]

Egy három-dimenziós gondolatmintában, azt kívánod, hogy bárcsak valahogy meg tudnád gyógyítani ezt, ugye? Azt kívánod, hogy kerüljön ki a testedből és valami más kerüljön be. Hadd adjak egy teljesen más elvet: miért nem egyszerűen átalakítod? A meditációd csöndességében miért nem beszélsz a DNS kvantum szintjéhez? „Hogy csináljam, Kryon?” Tedd a Fensőbb-Én segítségével, ami ott volt minden egyes életidőben! Felismerted ezt? Egy Fensőbb-Én, sok élet. Van egy barátod, aki ott volt mindegyik időben! Mondd a Fensőbb-Én-nek „Keress nekem egy életidőt, amikor nem volt a betegség, és tedd ezt a mostani DNS-embe!” Mert ez ott van a DNS-edben, az interdimenzionális szinteken. A személyes Akasha-krónikád a DNS-ben van! Lassan hozd előre azt a létidőt. Helyettesítsd a mostani DNS-edben a részeket olyan jellemzőkkel, amik szintén TE voltál... egy olyan, amit már megéltél és kiérdemeltél. Még mindig ott van. „Valóban meg tudjuk ezt tenni, Kryon?” Csakugyan, ez az a fázis, amiben ezt tanítjuk. Ez az a fázis, ahol el tudjátok kezdeni a folyamatot, hogy ezt megtanuljátok – talán több, mint amit reméltetek.

„Most ez kezd furcsává válni,” mondjátok. Csakugyan! Ha a kvantum ajándékokat nézitek, ezeknek nincs értelmük. De Isten szeretetének a tervezetében igenis van. Nem kell, hogy megértsétek, kedveseim, hogy megtegyétek. „Kryon, ez túl komplikált. Egy listára van szükségem. Mit tegyek előszörre? Mit másodszorra?” Miért teszik ezt az Emberek? Ki mondta nektek, hogy tudnotok kell, hogy hogyan működik? „Nos, Kryon, ennek kezd értelme lenni. Kellene tudnunk erről valamit, mielőtt a teljes életünket egy folyamatra bízzuk.” Valóban? Tehát amikor kimentek ebből a teremből, és beszálltok az autótokba, akkor mindegyikőtök abbahagyja, amit csinál, a szék alá nyúl az autó kézikönyvéért, és tanulmányozza az összes alkatrész listáját. Így van? Végül is nem bíznátok az életeteket arra a rendszerre, amit nem értetek, ugye? Azt hiszem, megértitek az álláspontomat. Mindig így tesztek! Tehát miért nem bíztok Isten műveiben, aki szeret titeket, amikor pedig ezt teszitek egy autóval, ami még a neveteket sem tudja? Értitek, mit mondok? Ez volt a kettes fázis.

HARMADIK FÁZIS

A 2013 és 2025 közötti évek a végső fázis. Most megmondom, hogy ezek a dolgok túl nagyszerűnek fognak hangzani. Amiket most átadok, azok csak potenciálok és lehet hogy meghallgatjátok és azt mondjátok: „Nos, ezek csak lehetőségek. Ezek túl nagyszerűek. Azok a dolgok nem történhetnek meg.” Gyertek vissza velem 20 évet. Minden potenciál, amit 1989-ben átadtam nektek, megtörtént. Megtörténtek, mert az az volt, ami a potenciálokon belül volt. Ez az emberiség egy olvasása volt a ti tudatosságotokban. Tehát ezt most újból megteszem. Ezek a potenciálok a Nagy Váltás végső fázisában.

Az első az aktuális Emberi társadalmi gondolkodás kiegyensúlyozása. Ez azokat az energiákat képviseli, ahogy dolgoztok és gondolkodtok. Ezek azok a fajta dolgok, amiket a szociológusok tanulmányoznak. Hadd adjak ennek egy másik nevet: Ez az Emberi természet aktuális váltása egy magasabb rezgésbe. „Kryon, ez lehetetlen. Az emberi természet az emberi természet. Nem tudjuk megváltoztatni.” Nos, már elkezdtétek. Elkezdtétek megtisztítani a pénzügyi intézményeiteket világszerte. Észre vettétek? Kedveseim, ha bárki is mondta volna nektek 30 évvel ezelőtt, hogy meg fogjátok tisztítani a pénzügyi intézményeiteket, kinevettetek volna titeket. Mert nem tudjátok, hogy a társadalom hogyan működik? Azok, akiknek pénze van, nyernek. A bankok kezében van minden kártyalap, és ezeket magas helyeken levők működtetik. Ők érinthetetlenek, mert gyakran a kormány ugyanazok az emberek! Nos, miért nem mondjátok ezt nekik ma. Nézzetek körül, mert valami éppen most történt. Nem működik azon a módon, ugye? Mi a különbség? A tudatosság. Egy új gondolatminta. Láthatjátok a hírekben.

Itt egy másik. Egy változás, abban, amit az Emberi természet megenged a kormányzat számára. „Óvatosan, Kryon, ne beszélj politikáról. Bajba kerülsz.” Nem kerülök bajba. Azt fogom nektek elmondani, hogy figyeljetek egy olyan vezetőséget, ami gondoskodik rólatok. „Úgy érted, a politika meg fog változni?” Már megtette. Elkezdődött. Figyeljétek. Régi energiás diktatúrák teljes megszűnését fogjátok látni végülis. A potenciál az, hogy ezt 2013 előtt meg fogjátok látni. Be fognak dőlni, tudjátok, mert a népesség energiája nem fog fenntartani egy régi energiás vezetőt. Emlékezzetek, hol hallottátok ezt... egy különös, ezoterikus találkozón, egy olyan fickóval egy székben, aki úgy tett, mintha csatornázna. [Kryon itt viccel... Kryon humor] Aztán amikor ezt halljátok, ezt jobban fogjátok tudni, ugye? „Talán valóban volt ott valami,” fogjátok mondani. „Talán valódi volt,” fogjátok mondani. Talán átugorjátok az összes drámát az eljövendő években és ezt már most megfontoljátok? [Kryon humor újból]

Ezek a vezetők el fognak bukni. Lesz egy lassan fejlődő vezetőségetek, mely jön felétek mindenhol a földön, ahol van egy új energia a közösségről való gondoskodásról. „Ez egyszerűen túl sok ahhoz, amit a politikában kérhetünk, Kryon”. Várjatok csak. Ez csak a kezdete ennek az utolsó fázisnak. Olyan sok dolog közeledik. A következő ehhez kapcsolódik, mert egy ország túlélő módban, tele betegséggel nem tud egy magas tudatosságú vezetőséget fenntartani. Egyszerűen túl sok lehetőség van a hatalom és mohóság számára. De amikor egy kontinens meggyógyul, minden megváltozik.

A következő: meg fogtok gyógyítani egy kontinenst. Figyeljetek erre. Elkezdődik. Figyeljetek egy hatalmas váltást Afrikában. Mondtuk már ezt korábban is, még olyan gyűléseken is, amit ott tartottunk, ami ti ENSZ-nek hívtok. Afrika sosem volt egy potenciális játékos a gazdasági területen, mert beteg. Mi történik, amikor meggyógyítasz egy egész kontinenst? Elmondom. Hirtelen az azon a kontinensen levő emberek szintén azt akarják, ami nektek van – kormányzat, mely működik, béke, saját otthonok, iskolák, kórházak, és még bankok is, ahonnan kölcsönözhetnek. Ezek most nincsenek meg számukra, nem igazán. Minden, ami érték, az valahonnan máshonnan van. Ez azt jelenti, hogy lesz egy kontinensetek, ami fel fog emelkedni, ami egy fő játékossá válik a Föld pénzügyi és politikai befolyásának a színpadán – egy teljes kontinens minden forrással hozzá, még azzal a potenciállal is, hogy közös cél érdekében egyesüljenek, olyanformán, mint ma az EU. Információt adok át, és amikor megtörténik, akkor újból mondom, hogy emlékezni fogtok, hol hallottátok ezt.

Sok évvel ezelőtt az uralkodó gondolat az volt, hogy senki sem vette számításba Kínát, mint életképes játékos a gazdasági színpadon. Elmaradottak voltak, egy olyan rendszerrel töltve, mely sosem fog nyugatiasodni, és nincs olyan vágya, hogy egyesüljön a világ többi gazdasági rendszerével. Nézzétek meg, mi történt mindössze 30 év alatt. Most nézzetek Afrikára egy más módon.

És végül egy újabb váltás a DNS-etekben. Mondhatnék néhány dolgot, ami számotokra utalás. Ó, a társam látja, mi következik, és azt mondja: „Nagyon szeretnék ott lenni, amikor ez bekövetkezik.” Most egyenesen hozzám beszél és azt mondja, hogy ez még hosszú idő. És azt mondja: „Ott leszek, Kryon, hogy lássam ezeket? Tudom, mit mondasz nekünk. Tudom, hogy közeledik.” És én nyilvánosan azt mondom neki, ó, ott leszel. Azt nem fogom megmondani, milyen idős leszel, de ott leszel.

Hallgassatok ide: Van valami a DNS-etekben, ami nagyon lassan mutatkozik meg. Ez egy tanulmány, 15 év múlva. Megadom ennek a nevét, hogy amikor azok, akik kifejlesztik, tudják, hogy hogyan nevezzék. A lemúriai kód. Ez. Most már tudjátok. Olyan sok minden van, ami történik. Most hogy megadtam a nevet számotokra, figyeljétek, hogy esetleg kik fogják használni egy picit túl korán. Használjátok a megkülönböztető képességeteket az igazság érdekében.

ZÁRÓ GONDOLATOK

„Nos, ez mind csodálatosan hangzik, Kryon. Valóban megtörténhetnek?” Nemcsak hogy megtörténhetnek, hanem ez az oka, hogy azt mondjuk, hogy a földi béke felé tartatok. Vannak olyanok, akik le fognak húzni, mondván, hogy ez sosem történhet meg. Ne vásároljatok be a drámába. Ne higgyetek azoknak, akik a régi gondolatmintákban élnek. Nem szolgál egy Emberi Lényt sem annak a hite, hogy olyan sok félelem van a megsemmisülésről. Ez az, ami a ti szerződésetek, hogy hordozzátok azt a fényt, minden országban, minden nyelven. Sok tennivaló van abban, amit tesztek. Van itt egy nagyobb cél, mintsem csak végigélni az életedet és remélni hogy megcsinálod. Van egy cél, ahol éppenséggel felelős vagy a bolygó energiájának a változtatásáért, egyszerre egy napot, örömben és egészségben és szándékkal.

Ez a mai napra szóló üzenet, és már majdnem készen vagyunk. Csak egy pillanat.

[Kryon szünetet tart]

Nem Kryon, a tanító vagyok. Nem vagyunk szétcsatlakozva. Nem vagyok tőletek különálló. Hogy tudnám elmondani, ki vagyok? Ott sétálok a képzeletetekben és intuíciótokban. Része vagyok a zenének, mely akkor szól, amikor örültök és nevettek. Része vagyok a család magjának, annak a szálnak, mely összeköt titeket a lényetek Isteni részével. Tudok arról, amikor elmentek, hogy erre a bolygóra jöjjetek, elhagyva az én oldalamat, ami valójában az otthon oldala. Tudok róla, amikor visszajöttök, a Tisztelet Csarnokába, megünnepelni azt a különleges átalakulást, melyen oly sokszor keresztülmentetek már korábban, ami egy Ember létezése egy bolygón 3D-ben.

Vannak az ittlévők között, akik barátokat veszítettek el mostanában. Sírtok és zokogtok, mert elmentek. Valamit akarok mondani. Ők jól vannak. Több, mint jól vannak. Örömben telítettek. Az átmenet nem fájdalmas. Visszatekintenek rátok, megfogva a kezeitek, és azt kérik tőletek, hogy gyógyítsátok meg a szíveteket. Veletek is ezt fog történni, tudjátok? Mint ahogy korábban és korábban is. Ó, van az a pillanat, amikor realizáljátok, hogy befejeztétek, és emlékeztek és emlékeztek. Ez az, amikor látlak benneteket a Tisztelet Csarnokában. Ez micsoda újraegyesülés! Ez éppen most történik. „Ó, Kryon, hogyan lehetsz egyszerre két helyen?” Több, mint két helyen vagyok, kedvesem. Mert én a fátyol túloldalán kvantumállapotban vagyok. Ti mind ugyanebben az állapotban vagytok, csak nem emlékeztek. Amikor nincs óra, akkor ott nincs idő. Múlt, jelen, jövő, mint egybeolvad. Kvantum állapotban nincs olyan dolog, mint hely. Amikor ott vagytok, akkor nem nehéz meglátni a teremtő arcát.

Tudd meg, Emberi Lény. Nagyunk szeretünk. És ez Kryon üzenete és mindig is ez lesz.És ez így van.

KRYON

Kép

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.