Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


***2009***

2009.04.20

                                                                                                                              Kép               

 

 

 

2009 sok lehetőséget fog adni a növekedésre, legfőképp az év elején... Mondta Mihály Arkangyal hangosan és tisztán. Amikor megkértem hogy meséljen a jövőről, azt mondta hogy sokan kerülnek hasonló kihívások elé mint amelyeket a 2008as év végén tapasztaltunk. Sokan kényszerülnek rá hogy megváltoztassák az életüket... mindig valami jobb irányába
Mihály folyamatosan azt tanácsolja, hogy ismerjünk fel és gyógyítsuk meg mindazokat a dolgokat amelyek nincsenek összhangban a belső igazságunkkal és integritásunkkal. Egyszerűbben megfogalmazva, ez azt jelenti hogy szembenézünk az életünknek azon részeivel ahol nem vagyunk boldogok mint a munka, kapcsolatok, egészség, otthon, stb. Javíts a helyzeten hogy boldogabbnak érezd magad, hagyd el vagy cseréld le. Azok akik figyelmen kívül hagyják a boldogtalanságot és továbbra is egészségtelen helyzetekben maradnak, azoknál az Univerzum veszi kézbe az irányítást, például elveszítik a munkájukat vagy kapcsolataikat rajtuk kívül álló körülmények miatt. Ami veszteségként jelenik meg, az valójában az energia kiegyensúlyozása, amely segít nekünk hogy a saját igazságunkkal egyensúlyba jöjjünk.


Ha kész vagy meggyógyítani, elhagyni vagy lecserélni az egészségtelen helyzeteket, itt az ideje és az angyalok bőséges támogatást fognak nyújtani. Minden amire szükségük van, az a te engedélyed és hajlandóságod hogy a határokon kívül gondolkozz. Engedj meglepő megoldásokat megjelenni és figyelj a belső vezetésedre, beleértve a felülről érkező jeleket. A mennyei segítség ereje a tetőpontján van amikor kilépsz a megszokásból...szóval engedd elmenni, engedd be Istent.
Tartsd meg az ezen változásokhoz kapcsolódó motivációdat azon erős tudás alapján hogy Isten minden gyermeke (és ebbe te is feltétlenül beletartozol) szeretve van. Mindenki szükségletei gyengéd és szelíd módon kielégítésre kerülhetnek, de ehhez szükséges a hitünk abban a tényben hogy mindezt valóságként tapasztaljuk meg.


Ahogy körbeveszed magad szeretetteli kapcsolatokkal, egy szereteten alapuló karrierrel, és gyengéd helyzetekkel, az igaz belső természeted biztonságosnak fogja érezni hogy megmutassa magát. És az igaz belső éned tudja hogyan vezessen téged minden utadban.
Bízz meg az érzéseidben és soha ne hagyj figyelmen kívül semmilyen kényelmetlenséget vagy boldogtalanságot amit érzel, mert ez egy jelzés hogy valami nem jó vagy nincs egyensúlyban. Kérj mennyei segítséget inspirációval és vezettetéssel, és támaszkodj az angyalok egotól mentes fényére amikor a gondolataid elsötétíti a félelem.
Szerencsére, mivel annyi ember megy keresztül az átalakulásokon egyidejűleg, bőséges támogatás és empátia van körülötted. Nyiss a többi ember felé, azért hogy adj és hogy kapj segítséget. Itt az idő hogy az emberek csoportokat alkossanak együtt, egy egységes erőben és (egymással) megosztott látomásban.
Mégis bármennyire elfogadod a kívánságod egy megváltozott élet iránt, ezek a változások felhozhatnak bizonytalanságokat (bizonytalan érzéseket). A változás megijeszti az egót, amely azt hiszi hogy a biztonság a ragaszkodásból és a függésből származik.


Mihály arkangyal emlékeztet minket hogy minden ami élő, változik és növekszik folyamatosan! Fák, virágok, állatok és emberek - minden a folyamatos változás állapotában van, mozog és növekszik. Szóval ne félj a növekedéstől, ehelyett élvezd az utazást és folyamatosan kérj - és légy készen fogadni - (a) támogatást. Emlékezz, hogy bármilyen változás amit a belső igazságoddal egyensúlyban viszel véghez (az) mindig egészséges fejlődés.
Talán tűnődsz: "Rendben leszek? Képes leszek fizetni a számláimat? Egyedül leszek"? és egyéb aggodalmak. Mégis, Mihály Arkangyal biztosít minket hogy mindenki szükségletei kielégítésre kerülnek, amíg hajlandóak vagyunk a belső útmutatást követni, amely mindig biztonságosan elvezet a menedékhez, ételhez és boldogsághoz. Kérdd Mihály Arkangyalt további bátorságért és erőért hogy egészségesen megváltoztasd az életed.


2009 lehetőségei ugródeszkák neked, hogy beleugorj a változásokba amelyekről álmodtál. Nem kell megragadnod életed bármely területén,de használhatod ennek a történelmünkben levő nagyszerű időnek a lendületét hogy egészséges mozgásba hajtsd magad és az energiáidat.
Mihály megmutatja nekem a világ gazdaságának és környezetének az állandó javulását. Megmutatja azt az a szenvedést, amit néhány ember tapasztal, előidézve a lelki alapok új szintjeit,(mint) a szánalom, együttműködés, jótékony nagylelkűség és érzékenység. Ezek közül a tulajdonságok közül mindegyik segít a világ együttes erőinek, hogy folytassák az emelkedő spiráljukat "amit néhányan felemelkedésnek hívnak " hogy magukba foglalják az egészségesebb, együtt érzőbb és gyengédebb együttélés módjait ezen a bolygón.


Mihály azt mondja: -A nyugtalanság közepében vagyok, azokban a csendes pillanatokban, amelyeket mindig elérhetsz, mindegy mi történik benned vagy körülötted. Fel fogom emelni a szívedet a lárma és harc fölé és megengedem hogy visszanyerd a perspektívát amelyben láthatod a nagyobb képet, amely mindig jó híreket tartalmaz.
Mihály azt mondja, hogy nem az a lényeg hogy vannak-e feladataid amelyekkel foglalkoznod kell, de AHOGYAN foglalkozol velük az a fontos. Szeretettel élni nem jelenti a feladatok hiányát, de jelenti azt hogy szeretettel kell velük foglalkoznod...így a dolgok gyorsan és eredményesen gyógyulnak (megoldódnak).
Összegezve, 2009 egy fontos, pozitívan életmódosító és jelentőségteljes év. Végül, a személyes látásmódod a legmeghatározóbb eleme annak, hogy milyen hatással lesz rád a 2009-es év.Mégis, 2009 nem egy év; ez a pillanatok egy sorozata. És mindegyik pillanat, amit szeretettel árasztasz el, egy olyan pillanat lesz, amit mindig tudsz szeretni." 
 

Kép

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.