Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2009-Márciusi energiák-Hozzáigazodás a Kozmosz szent szívéhez

2009.04.20

 

Mihály arkangyal Celia Fenn-en keresztül 

Kép

 

 

 

 

 

A januári és februári nap- és holdfogyatkozások alkalmával aktivált új fénykódok felébredésével megérezhetitek életetekben a változásokat és a felemelkedést. Fensőbb Énetek gyengéden hozzáilleszt benneteket az Új Fényhez, a Mindenség Hatalmas Szívéhez, a Kozmosz Középpontjának szeretetritmusához, szívveréséhez.

Szeretteim, a mostani hasonulási folyamatban harmóniába kerültök a kozmikus egység gyémántfényhálójával, vagyis a szent szív energiával. E belső hasonulást megtapasztalva késztetést éreztek arra, hogy elengedjetek mindent, ami nincs teljes harmóniában belső isteni lényegetekkel, isteni énetekkel. Ez sokak számára nehézséget jelentő időszak lehet, mivel megtisztulást, újrakalibrálást élhettek át a legközelebbi személyes kapcsolataitokban annak érdekében, hogy az összes személy mély lelki minősége egymással összeegyeztethetővé váljon.

Legkedvesebbek, ez a belső összerendeződés különösen azokat érinti, akik a szent szívnek az ikerláng hálózat aspektusával dolgoznak. Sok ilyen kapcsolat megy át most egyfajta tesztelésen vagy átalakításon, amely biztosítja, hogy e kapcsolatok az ikerláng energia lenyomatát abszolút magukban hordozzák. Néhány ilyen társkapcsolat fel fog bomlani, ami minden lélek legmagasabb javát szolgálja, mások átformálódnak a fény egy magasabb szintjén. Szeretteim, ha ti is ezen a fájdalmas kapcsolat-átformáláson mentek keresztül, engedjétek meg, hogy a folyamat magasabb aspektusotok irányába áramoljon, és bízzatok abban, hogy az egész folyamat a magasabb jót szolgálja.

A mostani időszak erőteljesen elősegíti ezt az isteni szent szívben végbemenő belső ikerláng harmonizálási folyamatot. Ez az energiamódosulás és -erő a március 20-i napéjegyenlőségkor fog tetőzni. Ekkor, bárhol találjátok is magatokat, optimális lehetőségetek nyílik arra, hogy benső férfias és nőies energiáitokat szent szív középpontotokban a mennyekből a földre áradó szellemhez igazítsátok.
Szeretteim, tudjatok róla, hogy a szent szív ikerláng elsődleges energiái bennetek vannak. A ti gyönyörű szívetek a mindenség hatalmas kozmikus szívének tükre. Szívetek arra vágyik, hogy az Egy hatalmas szent szívével harmóniában verjen. És most felemelitek belső fényeteket ehhez a harmóniához, és mindent elengedtek, ami nem tükrözi vissza belső isteni fényeteket a Földön.

Szeretett fénymesterek, tudjátok, hogy arra lettetek kiválasztva, hogy itt a Földön anyagi formában képviseljétek az isteni fényt, hogy megtestesítsétek azt egy anyagi testben, s így a Földön a Minden Létező fényének szimfóniájának hangjaként ti is e fényt sugározzátok. Fontos az, hogy a mennyek fényét az anyagban hordozzátok, hogy ezt ebbe az anyagi formába árasszátok. Hiszen, szeretteim, ez az, amit a megvilágosodás jelent, belső isteni fényeteket fizikai formába önteni, mégpedig tudatosan és összpontosítva. Ebben a megvilágosodott állapotban minden általatok hozott döntés és választás a Forrás szeretetével lesz megvilágítva, az életetekben működő feltétlen isteni szeretet megnyilvánítása lesz. Ez egyben azt is jelenti, hogy leföldelitek életetekben az isteni fényt, tudatos választásaitok és szándékaitok révén.

Továbbá, szeretteim, a mennyből földre áradó fény folyamatosságának megteremtésével képessé váltok arra is, hogy szellemmel való társteremtésetek aktusaiban az isteni fény férfias és nőies kiegészítő részei közötti egyensúlyt teremtsetek. E tökéletes belső egyesülés lehetővé teszi számotokra, hogy az Új Földön könnyedén és áradóan teremtsetek. S azt is elmondhatjuk, hogy a mostani, bolygótok energiahálójába érkező kozmikus és csillagfénykódok azért jöttek létre, hogy ráébresszék szent szíveteket a belső isteni szeretet fényére. Majd, amikor e csatorna teljesen nyitottá válik, lehetőség nyílik e belső harmóniát egy ikerláng partnerrel létesített szerető kapcsolatban külsőleg is leképezni.

Szeretteim, fogadjátok hálával ezt a mostani tisztítást és harmonizálást hozó időszakot, mivel ez nemsokára hatalmas áldásokat fog hozni az életetekben.

A március 20-i napéjegyenlőség, és az Új Föld paradicsomi hálózata

Legkedvesebb fénymunkások, szívetekben, kapcsolataitokban az Egy energiáival való harmóniába kerülés mellett érezni fogjátok azt a kialakuló összerendeződést is, ami az elementálokkal, az állatokkal, a növényekkel és az ásványvilággal, valamint ezek szent hálóőrzőivel való kapcsolataitokat érintik.
A március 20-i napéjegyenlőség ünnepekor az Új Föld hálóinak és a Paradicsom hálózatnak szent őrzői veletek szoros együttműködésben fognak dolgozni az Új Föld hálóin az Egységgel és harmóniával való összeigazítás érdekében. Akik közületek részt vesznek a március 20-i napéjegyenlőség ceremóniákon, saját belső szent állati és elementális energiáikkal fognak dolgozni, és egyesülnek a szent föld-őrzőkkel.

Szeretteim, ez az Egy harmóniájának örömteli ünnepe lesz. Tegyétek lehetővé, hogy az Egy felemelkedő tudatossága belépjen szívetekbe és elmétekbe, és elkezdjen felkészíteni benneteket a fénymunkás föld-őrzők és a többi szent birodalom őrzői közötti harmónia, együttműködés első Új Föld-i tapasztalatára. A Forrás szívéből, a Szellem legmagasabb szintjeiről ugyanis az a szent parancs érkezett, hogy a mostani időszak a megfelelő a Földön a bolygó szent szívének megnyilvánítására és szent újraegyesítésére. A Földháló szent őrzői hozzájárultak ahhoz, hogy a földi szentséges élet összes különböző szintje egyesüljön és harmóniába kerüljön egymással, és most a Föld bolygón e család végre újra egyesülni fog.

Nos, mi tudjuk, hogy sokan, akik fénymunkások vagytok, e szent kapcsolatot sok életeteken át fenntartottátok, és az őrzőkkel szent együttműködésben dolgoztatok. Most azonban, amikor maga a Föld is minden ilyen birodalommal szent kapcsolatba és harmóniába kerül, különleges idő nyílik az örömre és az ünneplésre. Az az energia, amely sokáig csak kevés szeretettel és fénnyel teli lélek számára volt fenntartva, most a bolygón újra elérhető lesz. Március 20-ától kezdve az összes birodalom őrzőinek kiegyensúlyozott szeretete beáramlik a Paradicsom hálózatba, és ez újraalkotja a mennyországot a Földön, a Föld minden lakóját egybefonó szent és hatalmas szeretetkapcsolatban.
Ez valóban az ünneplés és hálaadás időszaka.

2009. márciusi energiák

Március 11-én lesz telihold, a Szűz hatodik házában, amely a Föld energiáinak megtestesítője. Mivel a Szaturnusz szintén a Szűz jegyében van, így hatalmas átalakító, újrastrukturáló energia érkezik a Földre. Az új fénykódok lehetővé teszik, hogy a Földön egy új valóságszerkezet alakuljon ki. Az Új Föld hálóit elárasztja az isteni fény, ami a Föld bolygón egy új társadalom felemelkedését fogja lehetővé tenni.
Március 20-án lesz a tavaszi napéjegyenlőség, amikor az Egység harmóniájának az érkező globális egyensúly energiái révén a bolygón való létrejöttét fogjátok ünnepelni.
Az újhold március 26-ára esik, mégpedig a Kos jegyébe, az új év első asztrológiai jegyébe. Az északi féltekén a tavasz érkezik, magával hozva egy új ciklus energiáit. A Kos újhold mindig jó időszak arra, hogy elültessétek azokat a szándék magvakat, amelyeket ebben az új földi ciklusban meg akartok növeszteni. Gondolkodjatok el rajta, milyen ösvényeket kívántok követni, hogy a Földön beteljesíthessétek lelketek legmagasabb potenciáljait, és milyen örömben akartok részesülni az isteni bőség Isten trónusától induló áradásától.
Örömet és békét kívánunk nektek március hónapra.

 

Kép

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.