Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2009-Áprilisi energiák-Mihály arkangyal üzenete Celia Fenn-en keresztül

2009.04.21

 

"Az Arany Tűz végtelen bősége életre kelti a Kozmikus Tojást"

Kép

 

 

 

 

 

Szeretett fénycsalád, most veletek együtt azokat a nagy lépéseket ünnepeljük, melyeket a Föld bolygón történendők felé tesztek. Valóban, ez a nagy változás zsúfolt időszaka, s mivel a változás hatalmas, a vele járó stressz is időnként hatalmasnak tűnhet. Tudjátok meg, szeretteim, hogy a Föld spirituális fejlődésének ösvényén előrehaladva mindenre isteni világosság árad.


Az úgynevezett "gazdasági válság" az emberi közösség számára olyan időszak, melyben valóban önmagába nézhet, felveheti a kapcsolatot a végtelen bőség áradásával, mely mindannyiótokhoz a Forrás kegyelmeként és szereteteként érkezik. Megtanuljátok, hogy felhagyjatok biztonságotok érdekében a külvilág illuzórikus rendszereibe vetett bizalommal, s hogy ÉN VAGYOK jelenlétetekből érkező szeretetetre, támogatásra és vezettetésre figyeljetek. Ahogyan sok éven át mondtuk nektek, minden, amire szükségetek van, bennetek lakozik. Szabadságban létező fénymesterekként megvan rá a képességetek, hogy mindent azonnal megteremtsetek, amire szükségetek van és amire vágytok. E belső folyamatban való bizalom elsajátítása segít majd nektek, hogy elengedjétek a félelmet és a dühöt, melyet azok hoznak létre, akik még mindig a krízis és a hiány illúziójának fogságában rekedtek.


Szeretteim, most az Arany Láng sugárzó fénye, illetve amit "Krisztusi Fénynek" hívunk, kering Földetek körül, és egyre erősebbé válik. Ennek hatása, hogy aktiválja azt, amit mi "Kozmikus Tojásnak" nevezünk. Ez pedig a Föld bolygó eredeti öntőmintája, óriási lenyomata, mely magában foglalja az energia, a fény és a szeretet, valamint ezek formában való megnyilvánulásai összes potenciálját és lehetséges kombinációját. Amint a kollektív vibrációs szint emelkedik, amint a Krisztusi Fény erősödik minden szívben, valamint a Szívhálóban, a Kozmikus Tojás aktiválódik, hogy az élet számára a tudatosság és létezés magasabb szintjein új potenciálokat és lehetőségeket teremtsen. Szeretett fénycsalád, ez azt jelenti, hogy a Föld készen áll új életformák megteremtésére, új életkódok és olyan új technológiák fenntartására, melyek támogatják e kódokat, egy sokkal szeretőbb és bőséggel teltebb módon.
Szeretteim, erre az évre bolygótok felkészült, hogy egy hatalmas ugrást tegyen a fejlődésében. Készen álltok, szeretett család, hosszú ideig és keményen dolgoztatok ezért a pillanatért, és ez most itt van. Ez valóban a csodák teremtésének éve. Arra sarkallunk benneteket, hogy legyetek nyitottak, elfogadóak, engedjétek meg, hogy ezek a csodák, mint a Forrástól a fény szolgálói által számotokra elhozott ajándékok, megnyilvánuljanak.
Továbbá emlékeztetünk benneteket arra, hogy ez a nagy előreugrást csak a feltétlen szeretet teszi lehetővé, mely egyesíti szíveteket az új, egységes szívhálózatban.

Az "Egy Harmóniája" az, amely az Arany Krisztusi Lángot felerősíti. Hiszen valóban, a bőség arany lángja maga az Isten és Istennő szent egyesüléséből származó megszentelt ikerláng energia. Az isteni szeretetnek ezen a megszentelt helyén minden dolog lehetővé válik és minden potenciál megnyilatkozik. Nektek csak kérnetek kell, és megadatik.
És így ebben az április hónapban sokan itt a Földön a Húsvétot ünneplik, illetve az "Astarte"-t, ahogyan ezt eredetileg ismerték. Ebben a formájában, Astarte istennő ünnepeként, ez az ünnep valóban a Kozmikus Tojással és az új kezdetekkel volt összefüggésben, és ennek visszhangja ma is megjelenik az ajándékba adott húsvéti tojásokban. Az ünnep keresztény formájában Yeshua halálához és feltámadásához kapcsolódik, aki avatárként elhozta az isteni férfiúi krisztusi fényt. Tudjatok róla, hogy ez a szent történet szintén az életnek a krisztusi fény földi jelenlétének hatalma általi megújulását fejezi ki. Hiszen az aranyfény, amikor tökéletes egyensúlyba kerül, aktiválja a Kozmikus Tojást, illetve a globális programot, és a tudatosság magasabb szintjein megszületik az új élet és új energia. Ez az a folyamat, melyet "felemelkedésnek" nevezünk, amikor a kollektív tudatosság magához öleli a fény magasabb "felhangjait", és a fény Kozmikus Tojásában új lehetőségeket és potenciálokat kelt életre.


Szeretteim, most éppen a várakozás folyamatában vagytok, arra várva, hogy ami új lesz, felébredjen: új áldások és hatalmas bőség a tudatos létezés magasabb szintjein.
S így, április 9-én, vagyis az áprilisi telihold idején, amikor az energia a Mérlegben tartózkodik, vagyis a kapcsolatok és a házasság asztrológiai házában, optimális az idő arra, hogy a bennetek lévő férfiasságot és nőiességet tökéletes egyensúlyba hozzátok, saját megszentelt szívetekben. Ünnepeljétek most az Ég és a Föld, a Szellem és az Anyag, az isteni kegyelem és az emberek közössége szívének unióját.
Az egyesülés, az egyensúly, a béke és a bőség arany energiája a teliholdat követő hétvégén, vagyis Húsvétkor is tovább áramlik. Arra biztatunk, hogy ekkor meditáriótokban összpontosítsatok a szent energiára és az aranyfényre. Készítsétek fel magatokat azokra a hasonlóképpen erőteljes, eljövendő energiákra, melyek idén július végén, augusztus elején, az Oroszlán Kapun át érkeznek majd. Idén ezek az energiák különösen erősek lesznek. Ezen energiák fogják aktiválni a Kozmikus Tojásban rejtező potenciálokat és lehetőségeket. Tudjátok, hogy készen álltok. Tudjátok, hogy minden, a Földön most jelen lévő lélek készen áll, és egyetértett abban, hogy része lesz a Föld bolygó evolúciója e hatalmas ugrásának. Itt a fény birodalmaiban egyenlő várakozással és elragadtatással telve készülünk elő, veletek együtt a fénynek erre az új kozmikus és planetáris formákba való felgyorsulására.

2009 áprilisi energiák

Telihold április 9-én lesz, amikor a Nap a Kosban, a Hold pedig a Mérlegben tartózkodik, vagyis a kapocsolatok házában. Ünnepeljétek ekkor a kapcsolatok minden, feltétlen szeretetben létező formáját. A teliholdat a Nagyhét és a Húsvét keresztény ünnepe követi. Ekkor Mária Magdaléna, a női Krisztus isteni és könyörületes kegyelme fog támogatást nyújtani a bolygó számára, amely a krisztusi fény magasabb vibrációinak szintjére emelkedik. Ünnepeljétek Yeshua és Mária Magdaléna, a krisztusi tudatosság avatárjainak szent egyesülését.
Április 25-ére esik újhold, a Bikában. A Bika energiáját a Vénusz uralja, a szerelem istennője, ám a Bika maga jelképez egy erőteljes férfiúi energiát is. Ünnepeljétek az Isten és az Istennő egyesülését, melyből új energia fakad, miközben közeledtek a május 9-i felvilágosodás Buddha-holdjához. Ekkor Kwan Yin istennő könyörületes szeretete fogja a Földet körbeölelni, amint Buddha energiája felébreszti a szíveket, és felkészíti az emberiséget a hatalmas előreugrásra.
Szeretetet és kegyelmet kívánunk nektek április hónapra.

 

Kép

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.